PLEASE READ


Kära kunder / Rakkaat asiakkaat,

Regeringens coronaministergrupp föreslog, efter långa förhandlingar, på fredag-kväll skärpta coronarestriktioner för att stävja smittspridningen i landet. Ministergruppen anser att användningen av utrymmen inomhus och evenemang som ordnas inomhus måste begränsas märkbart i hela landet. Regeringen kommer att instruera kommuner och regionförvaltningsverk att skärpa sina restriktioner som gäller begränsningen av inomhuslokaler och nya restriktioner är att vänta inom kort, redan inkommande vecka.
Därför har vi beslutat att pausa våra pass vid studion tillsvidare fr.o.m. imorgon och övergå till online-kurser måndag 10.1.22.

Hallituksen koronaministeriryhmä neuvotteli myöhäiseen perjantai-iltaan asti epidemiatilanteesta ja uusista rajoituksista sekä suosituksista taudin leviämisen hillitsemiseksi. Ministeriryhmän suosituksen mukaan sisätilojen rajoitukset tulisi laajentaja ja hallitus antaa alueellisille päättäjille suosituksia uusista rajoituksista. Uudet rajoitukset tulevat suurella todennäköisyydellä voimaan jo lähipäivinä.
Siksi olemme päättäneet että tunnit studiolla ovat tauolla toistaiseksi huomisesta alkaen ja online-kurssit alkavat maanantaina 10.1.22.

Vi erbjuder följande 4-veckors online-kurser (10.1- 6.2.22) / Tarjoamme seuraavat neljän viikon online-kurssit (10.1- 6.2.22):

Måndagar / maanantaisin
19.00 POWER – Mikaela / Annika
Tisdagar / tiistaisin
19.00 bodyattack 45 min – Jessica/ Mikaela
Onsdagar / keskiviikkoisin
17.30 shape & core 45min – Jessica
Torsdagar / torstaisin
19.30 soma move – Mikaela
Fredagar / perjantaisin
17.00 Afro Power Dance 45min – Mikaela
Söndagar / sunnuntaisin
19.30 bodybalance – Jessica/ Mikaela / Annika

Passbeskrivningar finns på vår hemsida / Tuntiselitykset löydät nettisivuiltamme (www.studioz.fi)

OBS! Du kan delta på passet även på andra tider än under själva live-sändningen. Våra pass sänds via slutna Facebook-grupper och när du har anmält dej via mail skickar vi namnet på den online-kurs / de online kurser du vill delta i och du kan då skicka förfrågan om att bli medlem.
Pris:
20€ / kurs
55€ studio z support
(Du får tillgång till alla våra kurser och samtidigt stöder du studion under denna tuffa period)

För frågor och anmälningar: info@studioz.fi

HUOM! Voit osallistua tunnille myös muina aikoina kuin live-lähetyksen aikana. Meidän tunnit lähetetään suljetun Facebook ryhmän kautta, kun olet ilmoittautunut saat vahvistuksena ryhmän nimen jonka etsit facebookista ja pyydät liittymistä.

Hinta:
20€/ kurssi
55€ studio z support
(Saat kaikki meidän online kurssit käyttöösi ja samalla tuet meitä näinä haastavina aikoina)

Kysymykset ja varaukset: info@studioz.fi

Genom att anmäla dej till våra online-kurser under tiden studion håller stängt, stöder du oss i dessa fortsatta utmanande tider. Kurserna kan betalas till FI0240550011627714 med referensnummer 16272. Vill man betala med kuponger eller via ePassi eller Smartum-appen går det också bra. Om du har frågor gällande betalning med motionskuponger, eller övriga frågor gällande kurserna, tveka inte att ta kontakt via mail. (info@studioz.fi)
Om du har ett 10-/20ggrs/ månadskort i bruk vid studion, kan du återgå till korten när vi kommer igång med vår normala verksamhet igen.

Osallistumalla online-kursseilla voit tukea meitä näinä haastavina aikoina. Kurssimaksun voit tehdä studio z:n tilille FI0240550011627714 viitenumerolla 16272. Maksun voi myös maksaa liikuntaseteleillä, ePassilla tai Smartum apin kautta.
Mikäli sinulla on 10-/ 20 kerran- / kuukausikortti voimassa Studiolla, voit jatkaa sen käyttöä kun jatkamme toimintaamme Studiolla.

Förhoppningsvis ses vi snart igen i träningens tecken vid studion, men fram tills dess hoppas vi att ni vill träna online tillsammans med våra härliga instruktörer. Vi behöver ert stöd❤️

Toivottavasti nähdään taas treenien merkeissä studiolla, mutta siihen asti toivomme että haluatte treenata online meidän ihanien ohjaajien kanssa. Tarvitsemme tuenne ❤️

See you online!
Together we can do this 💪