ONLINE kurser/kurssit 10.1-6.2.22


Vi erbjuder följande 4-veckors online-kurser (10.1- 6.2.22) / Tarjoamme seuraavat neljän viikon online-kurssit (10.1- 6.2.22):

Måndagar / maanantaisin
19.00 POWER – Mikaela / Annika
Tisdagar / tiistaisin
19.00 bodyattack 45 min – Jessica/ Mikaela
Onsdagar / keskiviikkoisin
17.30 shape & core 45min – Jessica
Torsdagar / torstaisin
19.30 soma move – Mikaela
Fredagar / perjantaisin
17.00 Afro Power Dance 45min – Mikaela
Söndagar / sunnuntaisin
19.30 bodybalance – Jessica/ Mikaela / Annika

OBS! Du kan delta på passet även på andra tider än under själva live-sändningen. Våra pass sänds via slutna Facebook-grupper och när du har anmält dej via mail skickar vi namnet på den online-kurs du vill delta i och du kan då skicka förfrågan om att bli medlem.

HUOM! Voit osallistua tunnille myös muina aikoina kuin live-lähetyksen aikana. Meidän tunnit lähetetään suljetun Facebook ryhmän kautta, kun olet ilmoittautunut saat vahvistuksena ryhmän nimen jonka etsit facebookista ja pyydät liittymistä.

För frågor och anmälningar: info@studioz.fi
Kysymykset ja varaukset: info@studioz.fi

Passbeskrivningar / Tuntiselitykset:

Studio z POWER online
Vi varvar konditionsträning med styrketräning för hela kroppen. Du behöver yllesockor/ filtbitar till core-övningarna. Välkommen med på en tuff men rolig klass!

Tunti koostuu sykeosuudesta ja lihaskuntoosuudesta. Tarvitset villasukat/ kaksi kangaspalaa core-liikkeisiin. Tervetuloa mukaan haastamaan itseäsi hauskalla tavalla!

Studio z bodyattack online
Les Mills BODYATTACK™ är en konditionsklass i form av intervallträning. Rörelserna är en blandning av stora atletiska rörelser, aerobicssteg och styrkeövningar. Vi använder inga redskap, bara kropp och vilja. Koreografin är så enkel att du ska kunna koncentrera dej på att ge järnet! Passar utmärkt som inomhusträning för löpare.

Sporttinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tunnissa yhdistyvät atleettiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Liikkeet ovet yksinkertaisia, joten sinulla ei tarvitse olla erityisen hyvä koordinaatiokyky. Sopii erinomaisesti juoksijoille.

Studio z shape & core online
En effektiv trekvart med fokus på såväl bålstabiliteten som större muskelgrupper som höjer flåset. Vi jobbar mycket med egen kroppsvikt som motstånd och effektiverar med en hantel / viktplatta & gummiband (det går även att göra passet utan redskap)

Kolmevartin tehokas lihaskestävyystreeni jossa fokus sekä keskivartalo että isot lihasryhmät ja sen myötä ihanat sykkeet.
Tunti enimmäkseen omalla kehonpainolla ja lisätehona käsipaino / painolevy sekä kuminauha (käy myös ilman välineitä).

Studio z soma move online
SOMA MOVE är en holistisk fysträning som är atletisk, kraftfull och utmanande. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Den stele blir rörlig och den rörlige blir stark. Soma Move bygger på dynamiska rörelser, sk “animal workout” med ett skönt flyt mellan rörelserna.

SOMA MOVE haastaa kehon liikeradat ja opettaa kehoa liikkumaan vapaammin – kuten eläimet.
Soma move perustuu eläinten luonnolliseen ja tasapainoiseen liikkumiseen.
Sopii sinulle joka haluat kattavan harjoituksen koko keholle.
Tunnilla liikutaan avojaloin.

Studio z Afro Power Dance online
Stora, avspända och kraftfulla rörelser med inspiration av olika afrikanska dansstilar. Låg tyngdpunkt i många repetitioner, ger en skön ”flowkänsla” och tuff träning för hela kroppen.

Om du vill köra ett pulshöjande pass och även ge ben och säte intensiv träning, så kan detta vara passet för dej. Även bålen stärks och axlar, höfter och ryggrad blir flexibla. Då man dansar barfota får även fötterna bra träning.

Afro power dance on saanut inspiraatioita erilaisista afrikkalaisista tanssityyleistä, niiden liikkeistä ja leikillisyydestä. Afro Power Dance auttaa vahvistamaan sydän- ja verisuonien ohella selkää, jalkoja sekä keskivartaloa. Tämän lisäksi myös selkäranka, hartiat ja lantiot saavat joustavuutta. Fyysisten etujen lisäksi lupaillaan, että osallistuja saa keskittyneen, energisen ja ”maanläheisen” olon. Avojaloin.

Studio z bodybalance online
Les Mills BODYBALANCE™ är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Med hjälp av fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. BODYBALANCE™ är ett fysiskt träningspass som också ger dej inre balans och harmoni.

Les Mills BODYBALANCE™ on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta ja se auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tarjoaa fyysisen treenin sekä sisäistä tasapainoa ja harmoniaa.