Uppdatering/ Päivitys 7.1.22


Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland ålägger aktörer som ansvarar för olika utrymmen för kunder och allmänhet att ordna användningen av utrymmena på så sätt att man kan förhindra risk för coronasmitta till följd av närkontakt mellan kunder, de som deltar i verksamheten eller sällskap. Beslutet är i kraft under tiden 7.1 – 31.1.2022.

Mera information om beslutet finns på

https://avi.fi/sv/pressmeddelande/-/tiedote/69928906

Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto määrää asiakas- ja yleisötiloista vastaavat toimijat järjestämään tilojen käyttö siten, että asiakkaiden, toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa koronatartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Päätös on voimassa 7.1 – 31.1.2022.

Lisätietoja https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928866

Uppdaterade coronainstruktioner till våra besökare 7-31.1.22:

Vi följer fortsättningsvis noggranna dagliga städrutiner vid studion. Vi desinficerar ytor, redskap och mattor dagligen, men man får gärna ta med sig sin egen matta.

Under hela januari kommer vi att hålla ett maximiantal på 20 personer på våra pass. Håll avstånd till övriga deltagare!

Vi kommer även att korta av alla pass med 5 minuter (förutom dagens första och sista pass.) Detta för att möjliggöra att kunderna från ett pass hinner lämna studions lokaler innan kunderna till följande pass anländer. Unvik att komma alltför tidigt till passen. 5-15 minuter är lagom.

Tvätta alltid händerna när du kommer till studion och innan du avlägsnar dej. Använd också handsprit.

Vi rekommenderar användning av munskydd vid receptionen och i övriga allmänna utrymmen, t.ex. i omklädningsrummen. Under själva passen är det upp till var och en om man använder munskydd eller inte.

Om du använder dej av omklädningsrummen, kom ihåg att hålla säkerhetsavstånd till övriga kunder. Om möjligt, kom gärna färdigt ombytt och med vattenflaskan färdigt ifylld, så finns det mer utrymme i omklädningsrummen åt de som inte har möjlighet att byta om innan passet eller som behöver duschmöjligheter.

Om du insjuknar, och även vid lindriga förkylningssymtom, stanna hemma.

Tack för att du bryr dej! ❤️

Päivitetyt koronaohjeet kävijöille 7.1- 31.1.22:

Studiolla siivoaminen on aina ollut tärkeä. Desinfioidaan pinnat, välineet ja matot päivittäin. Halutessasi voit ottaa oma matto mukaan.

Koronatoimenpiteenä rajaoitamme ryhmäliikunnan ryhmäkokoja tammikuussa. Tammikuussa maiximimäära kaikilla tunneilla tulee olemaan 20. Muista pitää etäisyyttä kanssatreenaajiin!

Ryhmäliikuntatunnit päättyvät 7.1.22 lähtien 5 minuuttia normaalia aiemmin (paitsi päivän ensimmäinen ja viimeinen tunti), jotta osallistujat ehtivät lähteä studion tiloista ennen kuin seuraavan tunnin osallistujat saapuvat. Älä siis saavu aivan liian aikaisin. 5-15 minuuttia ennen tunnin alkua on sopiva.

Pese kädet tullessa studiolle ja lähtiessäsi studiolta. Käytä myös käsidesiä.

Kasvomaskeja suosittelemme käyttämään asioidessa studion vastaanotossa ja muissa yleisissä tiloissa, kuten pukuhuoneissa. Tunneilla ei tarvitse liikkua maskin kanssa, paitsi jos itse näin haluaa.

Jos käytät pukuhuoneet, noudathan hyviä hygieniohjeita ja säilytäthän riittävän turvavälin muihin. Voit mielellään saapua liikuntavaatteet jo päälläsi ja vesipullo täytettynä. Näin pukuhuoneisiin mahtuvat he jotka tarvitsevat vaatteidenvaihto- ja suikutiloja.

Mikäli olet sairastunut tai sinulla on edes pieniä sairauden oireita, pysythän kotona.

Kiitos kun välität! ❤️