Happy New Year! Happy New Training!


Har du funderat på att börja träna i grupp, men inte riktigt vet var du ska börja eller vilka pass som skulle passa just för dej. I vårt breda urval av pass hittar du pass för både nybörjare och längre hunna. Vi hjälper dej gärna att komma igång. Fråga om hjälp om du känner dej osäker. Vi finns här för dej.

Tillsammans kan vi fundera över vad det är du vill ha ut av din träning. Är du mest i behov av konditionshöjande pass, muskelpass eller pass som ökar rörligheten? I vårt schema hittar du pass för olika behov, det gäller bara att hitta de pass som passar just för dina behov.

Om du är nybörjare kan det löna sig att informera instruktören innan passet så kan du få hjälp med redskapen, samt guidning i hur rörelserna ska utföras korrekt. Kom ihåg att välja en plats i salen där du tydligt ser instruktören, men också dej själv i spegeln.

Den svåraste biten är oftast själva beslutet att börja på och att komma sig iväg. När du väl har kommit igång och hittat timmar som passar dej, kan det t.o.m. vara svårt att hållas borta. Kom dock ihåg att det kan vara klokare att börja måttligt så vänjer sig kroppen vid en aktivare vardag och motivationen kommer samtidigt att öka. När du hittat träningsglädjen kommer du att märka att träningen blir en livsstil istället för ett måste.

Gruppträning är ett roligt sätt att svettas och höja konditionen tillsammans. Du vet väl att träning inte enbart förbättrar vår fysiska kondition, utan även vårt psykiska och sociala välmående. Vi ses i träningens tecken! Välkommen!

Du kan enkelt skapa ett konto och boka dina pass via vårt bokningssystem
www.mydigitalbooker.com/studioz/sv
Där ser du tydligt vilka pass som erbjuds.

Tveka inte att ta kontakt via email (info@stuidoz.fi) om du har frågor gällande våra pass, bokningssystemet, betalningssätt etc. Vi svarar gärna på era frågor.

Mietitkö ryhmäliikunnan aloittamista?
Mistä ryhmäliikuntatunnista aloittaa? Tähän usein toistuvaan kysymykseen vastaamme mielellämme. Laajasta valikoimastamme löytyy tunteja niin aloittelijoille kuin enemmän liikkuneillekin.

Mikäli olet epävarma, mistä tunnista olisi hyvä aloittaa, kysy rohkeasti neuvoa. Olemme täällä teitä varten.
Mietitään yhdessä mitä haluat tunnilta? Onko toiveena aerobinen liikunta, lihaskuntotreeni vai haluatko ehkä kehittää liikkuvuutta?
Meidän kattava ryhmäliikuntakalenteri mahdollistaa liikkumisen moneen eri tarpeeseen, on vain löydettävä itselle se sopiva ja mieluisa tunti.

Tunnille saapuessasi voit halutessasi vihjata ohjaajalle, jos olet ensikertalainen. Ohjaaja mielellään neuvoo välineiden kanssa, sekä tarkentaa ohjeistusta erityisesti liikkeiden suoritustekniikoissa. Valitse salista paikka niin, että näet kunnolla ohjaajan sekä liikkeesi peilistä.

Ryhmäliikunnan aloittaminen on vain lopullisen päätöksen päässä. Kun pääset vauhtiin ja löydät itsellesi mielekkäät tunnit ryhmäliikuntakalenterista, et ehkä malta jatkossa pysyä tunneilta poissa. Aloita kuitenkin maltillisesti, niin keho tottuu aktiivisempaan arkeen ja motivaatio kasvaa. Jotta liikunnasta tulisi elinikäinen tapa on löydettävä liikunnan ilo.

Ryhmäliikunta on hauska tapa hikoilla ja kohottaa kuntoa porukassa. Tiedäthän että liikunta ei ainostaan edistää fyysistä terveyttä, mutta myös psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia.
Nähdään treenien parissa. Tervetuloa!

www.mydigitalbooker.com/studioz/fi linkin kautta pääset varausjärjestelmään. Sieltä löydät kaikki studiomme ryhmäliikuntatunnit ja voit varata oma paikkasi!

Mikäli sinulla on kysyttävää tunneista, varausjärjestelmästä, maksutavoista jne. otathan meihin yhteyttä osoitteessa info@studioz.fi ! Vastaamme mielellämme kysymyksiin.