OBS! HUOM!

Gott nytt år alla kunder! ✨
Onnellista uutta vuotta teille kaikille! ✨

Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finlands beslut 31.12.21:
Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland förbjuder med stöd av 58 § 1 momentet i lagen om smittsamma sjukdomar alla offentliga tillställningar och allmänna sammankomster inomhus med över 10 deltagare i Vasa sjukvårdsdistrikts område 3.1–31.1.2022. Begreppet offentliga tillställningar omfattar INTE fortlöpande, normal verksamhet, dvs omfattar INTE studions verksamhet.

Regionförvaltningsverket betonar dock att det är viktigt att varje aktör i sin verksamhet beaktar allmänna hygienanvisningar och andra arrangemang genom vilka spridning av virus förhindras, även om verksamheten eller evenemanget inte omfattas av de begränsningar som regionförvaltningsverken har meddelat beslut om.

Vi påminner därför alla kunder att iaktta extra god handhygien för egen och andras säkerhet. Tvätta händerna med tvål och vatten innan och efter träningspasset. Även handsprit finns tillgängligt på flera ställen i våra lokaler.

Kom ihåg att använda ett säkerhetsavstånd på 1-2 meter till övriga deltagare, inte bara under själva passet, utan under hela vistelsen i våra lokaler. I januari kommer vi att hålla ett maximiantal på 20 personer på våra pass. Om du vill undvika trängsel i omklädningsrummen, byt om hemma och förvara din jacka i en väska som du tar med in i studion. Fyll gärna på vattenflaskan hemma så undviker du köer vid vattenstationen. Undvik trängsel mellan passen.

Vid studion har vi alltid prioriterat städningen högt och vi fortsätter att följa noggranna dagliga städrutiner. Vi desinficerar ytor, redskap och mattor dagligen, men man får gärna ta med sig sin egen matta.

Stanna hemma även vid milda influensasymtom. Kom endast till studion om du känner dej helt frisk.

Genom att träna regelbundet upprätthåller du både ditt fysiska och psykiska välmående, samtidigt som din motståndskraft ökar. Vi önskar dej ett gott träningsår! Vi hoppas på ditt fortsatta stöd!

Regionförvaltningsverkets pressmeddelande 31.12.21:
https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928794

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätös 31.12.21:
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Vaasan sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 (kymmenen) henkilöä. Määräys on voimassa ajalla 3.1.2022-31.1.2022. Yleisötilaisuuden käsitteen piiriin EI kuulu jatkuvaluonteinen, normaali toiminta. (Studio z:n toiminta EI kuuluu Yleisötilaisuuden käsitteen piiriin)

Aluehallintovirasto kuitenkin korostaa, että jokaisen toimijan on tärkeää huomioida toiminnassaan yleiset ohjeet hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä estetään, vaikka toiminta tai tapahtuma ei kuuluisikaan aluehallintovirastojen määräämien rajoitusten piiriin.

Kannustamme siis kaikkia asiakkaita huolehtimaan hyvästä käsihygienasta itsemme ja muiden suojamiseksi. Pese kädet kunnolla saippualla ennen ja jälkeen treenit. Käsidesiäkin on tarjolla useammassa paikassa studiolla.

Muista pitää 1-2 metrin turvaväli muihin treenaajiin, ei vaan tunneilla mutta kaikkialla tiloissamme. Tammikuussa maiximimäära kaikilla tunneilla tulee olemaan 20.
Mikäli et halua käyttää pukuhuoneet voit ottaa takin ja laukun saliin mukaasi.

Studiolla siivoaminen on aina ollut tärkeä. Desinfioidaan pinnat, välineet ja matot päivittäin. Halutessasi voit ottaa oma matto mukaan.

Studiolle ei saa tulla kipeänä. Pysy kotona vähäistäkin flunssan oireista.

Kiitos kun välität ❤️

Säännöllisellä liikunnalla voi ylläpitää sekä fyysistä kuntoa että mielenhyvinvointia. Hyvä kunto parantaa myös vastustuskykyäsi. Hyvää uutta treenivuotta ja kiitos jatkuvasta tuestasi!

Aluehallintoviraston tiedote 31.12.21:
https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928793