UPDATE, MAY 2023

Det verkar finnas oklarheter/olika tolkningar gällande vad som sker med studion efter maj, så läs gärna detta meddelade för klarifikation. Studion upphör INTE den 31.5 utan vi drar ner på vår verksamhet. Från 1.6  är det i fortsättningen enbart mina egna pass (även morgontid vissa dagar) som jag kommer att hålla vid sidan av mitt nya jobb. / Studio z EI sulje 31.5 , mutta toukokuun jälkeen tarjonnassa on vain minun omia
tuntejani (myös tiettyinä päivinä aamutunteja), joita tulen pitämään
uuden työni sivussa.

Ni som vill fortsätta gå på mina pass kan fortsätta att använda era kort efter maj. Kom ihåg att gångerkorten nuförtiden är i kraft ett år. Medlemskapen upphör i slutet av maj. Efter det kör vi enbart med 10ggrs-kort,  engångsbetalningar eller månadskort. Jag kommer att fortsätta ta emot olika motionsförmåner som tidigare./ Mikäli haluat jatkaa meillä toukokuuun jälkeen, minun tunneilla voit käyttää 10-korttiasi. Jäsenyys-kortit loppuvat toukokuussa. Jatkossa
minun tunneille 10x kortilla / kertamaksulla/ kuukausikortilla.  Otan vastaan myös
liikuntaseteleitä.

Schemat ser ut enligt följande från 1.6.23 (bokningssystemet fortsätter som tidigare):
Måndagar
17.45 muscle mix 45min
18.45 Zumba
Tisdagar
10.00 core workout 45min
20.00 bodybalance
Onsdagar
18.45 step & muscle
Torsdagar
10.00 Zumba
17.45 core workout 45min
Fredagar
10.00 muscle mix 45min
Lördagar
11.15 Zumba
Söndagar
19.30 bodybalance

Passbeskrivningar finns här på hemsidan/ Tuntiselitykset löydät nettisivuilta

Förhoppningsvis är ni många som vill fortsätta träna med mej även framöver ❤️

Anna