CLASS DESCRIPTIONS

Core workout: Funktionell träning med fokus på stabilitet, rörlighet och balans. Väldigt bra träning för bålmuskulaturen. Som redskap använder vi käpp och gummiband. Passar även nybörjare. / Toiminnallinen tunti, jossa fokusoidaan tasapainoon, kehonhallintaan ja liikkuvuuteen. Tunti vahvistaa erityisesti keskivartaloa. Sopii hyvin myös aloitteilijoille. Tunnin aikana käytetään keppi ha kuminauha varusteena.
Muscle Mix: Ett muskelträningspass där vi jobbar med hantlar och gummiband. Inga svåra stegserier. Timmen passar alla/ Lihaskuntotunti eri välineitä käyttäen (esim.käsipainot, kuminauhat). Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja ja sopii kaikille.
Step & muscle: Vi höjer pulsen med enkla steg på brädan. OBS! Inga svåra koreografier. Däremellan muskelövningar för hela kroppen. / Sykettä nostetaan helpoilla askeleilla steppilaudalla. HUOM! Ei vaikeita sarjoja. Tehdään myös lihaskuntoliilkkeet koko vartalolle.
Zumba: Rörelseglädje och träning för hela kroppen! Motionspass till latinska och andra internationella rytmer, bl.a. merengue, salsa, reggaeton, cumbia och samba. / Latinalaisamerikkalaisen rytmin ja liikkumisen ilo ovat tunnusomaisia piirteitä tälle kuumalle tunnille!

Bodybalance: Les Mills BODYBALANCE™ är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Med hjälp av fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. BODYBALANCE™ är ett fysiskt träningspass som också ger dej inre balans och harmoni. / Les Mills BODYBALANCE™ on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta ja se auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tarjoaa fyysisen treenin sekä sisäistä tasapainoa ja harmoniaa.