Outdoor classes week 24

Om vädret håller denna vecka så hålls följande timmar utomhus:
Må 8.6 19.15 bodyattack
Ons 10.6
10.00 soma move – Mikalea
18.00 outdoor power (i hamnskogen) – Jessica
19.15 bodycombat – Martina
To 11.6 18.45 Zumba – Anna
Fre 12.6 10.00 bodyattack 45min – Sanna
(Alla utetimmar, förutom outdoor power, hålls på gräsmattan mellan simhallen och Tellus)

Engångsbetalning kan göras kontant eller genom en inbetalning till vårt konto (kontouppgifter fås på plats). Har man sitt 10-/20ggrs kort vid studion skriver man bara sitt namn på en lista och kortet kryssas av i efterhand. Förvarar man sitt kort hemma är det bara att ta med det 👍

Vi hade fått önskemål om att hålla många utepass i sommar och vi har försökt leverera det. Nu är det upp till er att dyka upp så att timmarna hålls kvar i schemat (gäller både för våra timmar utomhus och inomhus)

Kertamaksun voit maksaa paikan päällä käteisenä tai jälkikäteen tilisiirtona (maksutiedot saat paikan päällä). Mikäli 10x/20× korttisi on studiolla, kirjoita nimesi listaan ja veloitetaan kerta kortiltasi myöhemmin. (Ohjaaja kuittaa paikan päällä 10x/20x kortin jos pidät sen mukanasi)
Meille on tullut paljon toiveita ulkotreeneistä ja pyrimme lisäämään niitä viikkotarjontaan. Tunnit, sekä ulkona, että Studiolla, pidämme lukkarissa osallistujamäärän mukaan, osallistumalla vaikutat ja samalla olet tukemassa toimintaamme.