Redskap/ välineet

Vi har fått bra feedback på LesMills streaming tjänst där du har tillgång till närmare 100 program i åtta olika kategorier. För att underlätta hemmaträningen kommer vi att ge z-medlemmar möjlighet att låna hem bodypumpstång med vikter, stepbräda, hantlar och gummiband som kan användas i hemmaträningen under avbrottet.
Redskapen kan hämtas under följande tider:
Fredag 20.3 16.00 – 18.00
Lördag 21.3 10.00-12.00
(Är det inte möjligt att hämta under dessa tider, skicka email till info@studioz.fi, så ordnar vi det på annat sätt) Redskapen kan hämtas så länge de räcker till. Utlåningen sker via receptionen! Utlåningen gäller först och främst för betalande z-medlemmar. Önskar du låna redskap, men inte är medlem, bli medlem nu 😊 eller skicka mail till info@studioz.fi så sätts ditt namn på en väntelista i den ordning emailen kommer in.

LesMills streaming palvelussa löydät yli 100 ohjelmaa, 8 eri kategoriassa. Palvelu on saanut hyvää palautetta ja haluamme mahdollistaa kotitreenit teille vieläkin helpommin. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden lainata kotiin BodyPump-tankoa ja painoja, step-lautaa, käsipainoja & kuminauhoja joita voit käyttää kotitreeneissä, ryhmäliikuntatuntien ollessa tauolla.
Välineet on haettavissa:
Perjantaina 20.3 klo. 16:00-18.00
Lauantaina 21.3 klo. 10-12.00
(Jos nämä ajat eivät sovi, laitathan s.postia osoitteeseen info@studioz.fi niin sovitaan ajasta)
Välineet ensisijaisesti maksaville jäsenille. Välineitä saa niin kauan kuin niitä riittää. Jos et vielä ole Z-jäsen, liity nyt 🙂. (Kymppikorttilaiset: jos haluatte lainata välineitä, laitathan s.postia info@studioz.fi osoitteeseen niin olet jonossa ja ilmoitamme mikäli välineitä jää jäseniltä lainaamatta) HUOM! Välineiden lainaus aina vastaanoton kautta!

Posted in Uncategorized