NEW CLASS!

NEW CLASS!

Mini pilates ball workout (45min)
Välkommen med på ett effektivt pass där vi använder en mini pilates boll som redskap (även kallad bl.a mini stability ball, Barre ball, magmördarboll…) När du använder bollen tvingas kroppen hela tiden att balansera. På detta sätt aktiveras många små muskler som du annars inte kommer åt att träna. Bollen ger ett instabilt underlag som utmanar balans samtidigt som du får optimal träning för den djupa stabiliserande muskulaturen. Ett oerhört mångsidigt redskap som vi även använder i vår stretch/ avslappning.

Mini pilatespallon avulla pystyt lisäämään pilates/core-harjoituksesi tehoa. Pallon kanssa harjoittelu lisää keskivartaloon vahvuutta, kestävyyttä sekä haastaa tasapainoa. Se pakottaa syvät asentoa tukevat keskivartalon lihakset töihin ja saa lihaksesi työskentelemään kovemmin. Palloa käytetään myös rentoutuksessa ja venyttelyssä. Pilatespallo on erittäin monipuolinen väline, jolla voi todella saada aikaan valtavia tuloksia kehossasi. Tervetuloa mukaan!