SOMMARSCHEMA / KESÄOHJELMA 17.5-27.6.2021 🎉☀️🎉☀️

maj_juni_schema_studioz-1

Till vårt sommarschema (17.5-27.6) introducerar vi nu vårt online- bokningssystem för alla våra pass (förutom till utomhuspassen, till vilka man kan dyka upp oanmäld). Under sommaren hålls alltså inga längre kurser, förutom våra två online-kurser.
Sommarschemat som publiceras är ett grundschema, som inte ser exakt lika ut från vecka till vecka. Bästa överblicken av veckans pass fås genom att logga in på bokningssystemet och se vilka pass som erbjuds. Bokningsmöjlighet ges ca. två veckor framåt i taget.
Till bokningssystemet slipper du via länken www.mydigitalbooker.com/studioz 
Om vi tycker att detta system fungerar bra, fortsätter vi eventuellt med samma system till hösten. Så nu gäller det för alla som föredrar detta framom kurser att boka flitigt och vi hoppas också att passen inte avbokas fastän solen skiner. Vi håller både ett minimi- och ett maximiantal för våra pass. Boka endast de pass du planerar gå på och utnyttja inte avbokningsmöjligheten i onödan. Avbokningen måste ske minst 24h innan ett pass.
Vilka pass som hålls utomhus varierar från vecka till vecka beroende på väder. Till utomhuspassen krävs ingen bokning, men om ett planerat utomhuspass hamnar att flytta in pga väder sker anmälning via bokningssystemet.
Vi ser fram emot en härlig träningsommar med er alla!

Uuden kesälukkarin (17.5-27.6) myötä julkaisemme varausjärjestelmän tunneillemme. (Ulkotunneille DROP-In mahdollisuus) Kesällä emme tarjoa tunteja kurssimuodossa, pois lukien kahdet online kurssit. Mikäli koemme että uusi varausjärjestelmä on toimiva ratkaisu, harkitsemme syksylle sen jatkoa. Kannustamme teitä siis käyttämään varausjärjestelmää ahkerasti ja toivomme että ennakovaraukset eivät romahda aina auringonpaisteen myötä. Jokaiselle tunnille asetetaan sekä minimi että maksimimäärä. Varaathan siis vain tunteja johon sinulla on aikomus osallistua ja pyydämme että käytät peruuttamismahdollisuutta vain tarvittaessa. Peruutukset täytyy tehdä 24 h ennen tunnin alkamista. Voit varata tunteja noin kaksi viikkoa eteenpäin.
Touko- ja kesäkuun ohjelma on niin sanottu runko-ohjelma, joka voi tilanteen mukaan muuttua viikoittain. Seuraa varausjärjestelmää nähdäksesi viikottaisen tarjonnan.
www.mydigitalbooker.com/studioz linkin kautta pääset varausjärjestelmään.
Varausjärjestelmän kautta näet myös ulkotunti tarjontamme.
Viikoittainen tarjonta voi vaihdella sään mukaan. Ulkotunnit eivät vaadi ennakkovarausta, mutta mikäli säät muuttuvat ja tunti siirretään sisätiloihin Studiolle, varaathan paikkasi jotta voidaan seurata rajoituksia.
Ota rohkeasti yhteyttä jos mietit jotain.
Odotamme innolla ahkeraa treenikesää kanssanne.