ONLINE COURSES PASSBESKRIVNINGAR / TUNTISELITYKSET


Vill du träna hemifrån? I vårt kommande kursschema har vi ett utökat utbud av online-träning. Observera att vi även erbjuder ett utomhuspass. Boka din plats redan idag. Välkommen med!

Haluatko treenata kotona? Seuraavassa kurssijakossa laaja valikoima erilaisia erätreenejä! Nyt myös ulkotreenit! Varaa paikkasi jo tänään. Tervetuloa mukaan!

ONLINE COURSES 5.4- 16.5.2021

PASSBESKRIVNINGAR/ TUNTISELITYKSET

OUTDOOR POWER MONDAYS @ 17.30 – Jessica

Vi delar upp passet i tre delar. Uppvärmning & koordination (koordinationsstege): inga svårigheter, värmer upp kroppen och knoppen. Stigningar: backe eller trappor, för att få upp flåset (enligt egen nivå). Muskeldel: vi jobbar med några basövningar som cirkelträning på tid. Inga förhandskunskaper behövs, inget löptvång & var och en i sin egen takt men tillsammans.

Kolmesta osasta koostuva ulkotreeni. Lämmittely & koordinaatio (koordinaatiotikkaat): lämmitellään kehoa ja mieltä helpoilla perusliikkeillä. Nousuja: mäessä tai portaissa sykkeennostoa (Oman kunnon mukaan).
Lihaskunto-osuus: Kiertoharjoitteluna, kelloa vastaan, treenataan lopuksi vielä lihaskuntoa. Tunti ei vaadi aikaisempaa treenitaustaa, tunnilla ei juoksupakkoa ja jokainen treenaa omalla tasolla vaikkakin yhdessä ryhmänä.

SHAPE & CORE 45MIN,
Wednesdays @ 17.45 – Jessica

En effektiv trekvart med fokus på såväl bålstabiliteten som större muskelgrupper som höjer flåset. Vi jobbar mycket med egen kroppsvikt som motstånd och effektiverar med en hantel / viktplatta & gummiband.

Kolmevartin tehokas lihaskestävyystreeni jossa fokus sekä keskivartalo että isot lihasryhmät ja sen myötä ihanat sykkeet.
Tunti enimmäkseen omalla kehonpainolla ja lisätehona käsipaino / painolevy sekä kuminauha.

AFRO JAM FRIDAYS @ 18.00 – Mikaela

Afro jam är Mikaelas egen ”feelgood-dansklass” inspirerad av afrikansk dans, dvs med sköna moves och svängande höfter till trummande musik. Koreografin är enkel för att du skall kunna fokusera på att släppa loss och ha roligt samtidigt som du får svettas och mjuka upp kroppen.

Afro jam on Mikaelan oma ”feelgood- tanssitunti” afrikkalais- inspiroidun musiikin tahtiin. Afro jam on täydellinen yhdistelmä tanssia ja kuntoilua.Yksinkertaista koreografiaa ja suuria liikkeitä ovat helppoa seurata. Tule mukaan ja anna itsellesi mahdollisuus kokea tanssin iloa!

SOMA MOVE SATURDAYS @ 10.00 – Mikaela

Soma Move är en holistisk fysträning som är atletisk, kraftfull och utmanande. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Den stele blir rörlig och den rörlige blir stark.

Soma Move bygger på dynamiska rörelser, sk “animal workout” med ett skönt flyt mellan rörelserna.

Soma move haastaa kehon liikeradat ja opettaa kehoa liikkumaan vapaammin – kuten eläimet.
Soma move perustuu eläinten luonnolliseen ja tasapainoiseen liikkumiseen.
Sopii sinulle joka haluat kattavan harjoituksen koko keholle. Tunnilla liikutaan avojaloin.

BODYBALANCE SUNDAYS @ 19.15 – Jessica

Les Mills BODYBALANCE™ är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. /

Les Mills BODYBALANCE™ on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta ja se auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin.

30€ / 1 kurs / kurssi
55€ / 2 kurser / kurssia
75€ / 3 kurser / kurssia

Anm/ ilm. info@studioz.fi