”Take a break” – grupp/ryhmä

En strykbräda och distansjobb?
strykbräda blir kanske det höj- & sänkbara bordet för att kunna variera arbetspositionen för en stund. Detta och många fler tips i vår nya ”Take a break” – tjänst!

Distansjobbandet har många fördelar, men kanske också sina nackdelar. Ergonomin? Minskad aktivitet? Nu vill vi pigga upp din arbetsvecka, delge våra bästa tips för att upprätthålla välmåendet arbetsveckan igenom. Boka en plats till vår “Take a break” grupp på facebook och ta del av våra korta tips och övningar som publiceras några gånger i veckan & ger ett litet välkommet avbrott i arbetsdagen.

Silityslauta ja etätyö?
Tiesitkö että esimerkiksi silityslaudasta saa näppärästi säädettävän työpisteen, jonka avulla voit vaihdella työasentoasi työpäivän aikana.
Lisää hyvinvointivinkkejä työarkeen meidän uudesta ”Take a break” palvelusta!

Etätöissä on paljon positiivista, mutta myös omat haasteensa. Ergonomia? Laskeva aktiivisuustaso? Haluamme olla mukana arjessasi & ylläpitää (työ)hyvinvointiasi. Varaa paikkasi facebookissa toteutettavaan ”Take a break” – ryhmään, jossa julkaistaan muutaman kerran viikossa vinkkejä ja hyvinvointia edistäviä liikkeitä.