Core online KURS / KURSSI

Vi ger dej möjlighet att träna hemifrån, om du inte har möjlighet att närvara vid studion, och samtidigt stöder du oss i denna utmanande situation, som så många småföretag befinner sig i just nu.

På core timmen timme går vi back to basic och jobbar med enkla rörelser som förstärker särskilt hållningsmuskulaturen, såväl de djupa som de ytliga, samt bäckenbotten-, ben- och sätesmuskler. Denna muskeltränings timme passar särskilt bra om du; börjar träna igen efter en längre paus, känner att svåra koreografier inte är din grej, att träning med hopp passar bättre för någon annan eller helt enkelt som ett komplement till veckoaktiviteten, antingen på plats eller från ditt eget vardagsrum.

Anmäl dej till vår 6-veckors core online-kurs via info@studioz.fi

Pris/ Hinta: 30€

Core maanantaisin klo 17.45-18.30 jatkuu Drop in tuntina. Nyt myös mahdollisuus ostaa tunti online kurssina kotiin omaan olohuoneeseesi. Autamme sinua pysymään aktiivisena. Samalla tuet meitä näinä haastavina aikoina.

Core tunnilla palaamme back to basic liikkeisiin, jotka vahvistavat ryhtilihaksia, (sekä syvät että ulkoiset) sekä lantiopohjaa, pakara- ja reisilihaksia. Tämä lihaskuntotunti sopii erittäin hyvin sinulle, joka aloitat treenaamisen taas pidemmän tauon jälkeen, koet että vaikeat koreografiat tai hyppytreenit eivät sovi sinulle tai haluat vain hyvän lisän viikon ohjelmaasi. Joko meillä paikan päällä tai kotona omassa olohuoneessa.

Ilm: info@studioz.fi