Tack för att du bryr dej ❤️ Kiitos kun välität

Tack för att du bryr dej ❤️
Kiitos kun välität ❤️

Vi uppmuntrar alla kunder att iaktta extra god handhygien för egen och andras säkerhet. Tvätta händerna med tvål och vatten innan och efter träningspasset. Även handsprit finns tillgängligt på flera ställen i våra lokaler.

Kom ihåg att använda ett säkerhetsavstånd på 1-2 meter till övriga deltagare, inte bara under själva passet, utan under hela vistelsen i våra lokaler. Om du vill undvika trängsel i omklädningsrummen, byt om hemma och förvara din jacka i en väska som du tar med in i studion. Fyll gärna på vattenflaskan hemma så undviker du köer vid vattenstationen.

Vid studion har vi alltid prioriterat städningen högt och vi fortsätter att följa noggranna dagliga städrutiner. Vi desinficerar ytor, redskap och mattor dagligen, men man får gärna ta med sig sin egen matta.

Stanna hemma även vid milda influensasymtom. Kom endast till studion om du känner dej helt frisk.

Genom att träna regelbundet upprätthåller du både ditt fysiska och psykiska välmående, samtidigt som din motståndskraft ökar. /

Kannustamme kaikkia asiakkaita huolehtimaan hyvästä käsihygienasta itsemme ja muiden suojamiseksi. Pese kädet kunnolla saippualla ennen ja jälkeen treenit. Käsidesiäkin on tarjolla useammassa paikassa studiolla.

Muista pitää 1-2 metrin turvaväli muihin treenaajiin, ei vaan tunneilla mutta kaikkialla tiloissamme.
Mikäli haluat välttää pukuhuoneissa voit ottaa takin ja laukun saliin mukaasi.

Studiolla siivoaminen on aina ollut tärkeä. Desinfioidaan pinnat, välineet ja matot päivittäin. Halutessasi voit ottaa oma matto mukaan.

Studiolle ei saa tulla kipeänä. Pysy kotona vähäistäkin flunssan oireista.

Säännöllisellä liikunnalla voi ylläpitää sekä fyysistä kuntoa että mielenhyvinvointia. Hyvä kunto parantaa myös vastustuskykyäsi.