Train with us this autumn 🍁


Det börjar dofta höst och nya rutiner. LÄt oss inspirera varandra till en aktivare vardag. Kom med och upplev Àkta trÀningsglÀdje tillsammmans med vÄrt glada gÀng, i vÄra ljusa, vÀlstÀdade lokaler. Vid studion Àr tröskeln lÄg och stÀmningen hög. Visst Àr ocksÄ du med och trÀnar med detta fantastiska instruktörsgÀng i höst?
Mer info om kurserna och höstens Àndringar hittar du pÄ vÄr hemsida www.studioz.fi
KursanmÀlningarna behöver vara hos oss senast 15.8.20 (anmÀlningar och förfrÄgningar till info@studioz.fi)

Syksy lÀhestyy ja uudet rutiinit sen myötÀ. Inspiroidaan toisiamme aktiivisempaan arkeen. Tule mukaan kokemaan aitoa liikunnaniloa, aurinkoisen tiimimme kanssa, ihanan valoisassa & siistissÀ studiossa.
Studiolla kynnys on matala ja tunnelma katossa. LiitythÀn sinÀkin mukaan meidÀn huippujengiin nÀiden huippuohjaajien kanssa?!
LisÀinfoa kursseistamme & syksyn muutoksista löydÀt osoitteesta www.studioz.fi.
Varaa kurssisi viimeistÀÀn 15.8.20 (varaukset & kysymykset: info@studioz.fi)