Uppdatering av läget/ päivitys tilanteesta

Detta är ett tufft inlägg att skriva, men vardagen för Studion är tyvärr ännu tuffare, bland allt det roliga.
På grund av många olika orsaker är framtiden för Studion väldigt oviss. Vi önskar och hoppas att vi kan fortsätta vår verksamhet i höst och om vi så gör, behöver en del större förändringar ske. Att fortsätta som tidigare med drop-in är tyvärr inte längre ett alternativ. Upplägget framöver skulle därför se annorlunda ut. Om detta upplägg inte visar sig fungera, så innebär det även ett avslut för vår verksamhet.
Vår tanke är att största delen av våra timmar framöver i sådana fall skulle ordnas som kurser. Morgontimmarna måndag till fredag och vissa av kvällstimmarna (Annas timmar) skulle fortsätta som drop in. (På dessa pass kunde man delta med 10ggrs kort eller genom att göra en engångsbetalning.)
Andra klasser skulle köras som kurser i 6 veckors-perioder.
Den första kursperioden skulle gälla 1.9- 11.10. På höstlovet (v.42) ett tillfälligt drop in schema, som skulle följas av en till 6 veckors period med kurser 19.10-29.11. I december ett drop in julschema.
Detta vore en eventuell plan för hösten med nya beslut sedan inför vårterminen.
Kurserna skulle förhandsbokas men samtidigt vara flexibla i den mån att kan kunde ge vidare sin plats åt en familjemedlem/kompis om man av någon orsak inte har möjlighet att delta en vecka. Instruktören skulle bära med sig en lista på de anmälda till kursen och skulle man dyka i någon annans ställe, behövde man bara meddela på plats. Man kunde också boka en kurs / flera tillsammans med någon annan och dela timmarna. Vi kommer även att fortsätta med Les Mills konceptet förutsatt att kurserna fylls. Vi har såväl ett förutbestämt minimiantal för att kursen ska bli av, men även ett maximiantal deltagare per kurs.
Planen är att vi till slutet av augusti kör vidare enligt drop-in systemet och vi hoppas få se så många av er som möjligt.
Som tidigare kan motionskuponger, ePassi och motionsbetalkort användas hos oss.
Jag hoppas att ni vill vara med oss på denna fortsatta resa och att vi har ert stöd. Vi vill så väldigt gärna fortsätta att träna med er.
Vi håller er uppdaterade via Facebook, insta och hemsidan om hur planerna framskrider och vi hoppas att vi har vår studio att komma till i höst.

// Anna

Tämä ei ole mikään helppo teksti julkaista, mutta Studion arki ei ole tällä hetkellä helppoa, vaikka meillä kaikilla on täällä hauskaa. Useista asioista johtuen, Studion tulevaisuus on epävarma.
Toivomme ja haluamme jatkaa toimintaamme syksyllä ja tämän vuoksi joudumme tekemään muutaman isomman muutoksen. Drop in järjestelmää emme pysty jatkamaan.
Toimintamme perustuu jatkossa kurssimuotoiseen lukkariin ja pyrimme sen avulla turvaamaan Studion toiminnan tulevaisuudessa.

Aamutunnit ma-pe sekä osan iltatunneista (Annat tunnit) olisivat jatkossakin drop-in. (10x kortit sekä kertamaksut maksuvälineenä) Viikon muut tunnit olisivat 6 viikon kurssijaksoina.
Ensimmäinen kurssijakso sijoittuu ajalle 1.9- 11.10. Syyslomalla (v.42) olisi tarjolla tilapäinen drop-in ohjelma, jonka jälkeen alkaa toinen 6 viikon kurssijakso (19.10-29.11). Joulukuussa on erillinen jouluohjelma. Tämä on alustava suunnitelma syksylle, jonka jälkeen teemme uusia päätöksiä toiminnastamme.
Kurssit tulee ennakkovarata, mutta oman paikan voi tarjota perheenjäsenelle/tutulle, jos itse ei voi osallistua.
Ohjaajalla on lista ilmoittautuneista mukana ja paikan päällä vahvistetaan, kenen puolesta osallistut. Kurssin / kursseja pystyy myös varaamaan yhdessä ja jakaa vuoroviikoin kaverin kanssa. LesMills konseptit jatkuvat myös, kunhan kurssit täyttyvät. Kursseihin tulee sekä mini- ja maksimimäärät.
Elokuun loppuun asti jatketaan vielä drop-in järjestelmällä ja toivomme, että jo nyt mahdollisimman moni teistä on mukana treenaamassa meidän kanssamme.
Niin kuin aikaisemminkin otamme vastaan liikuntaseteleitä, e-passi maksuja & liikuntakorttimaksuja.

Toivomme, että olette jatkossakin mukana tukemassa meitä, sillä haluamme jatkaa treenaamista kanssanne jatkossakin. Seuraa julkaisujamme koskien syksyä. // Anna