Timmar för ungdomar startar v.45!!

Fr.o.m. vecka 45 och tre veckor framåt kommer Martina att hålla eftermiddags-pass för ungdomar! Tisdagar kl. 15.30 blir det ”Dance” och torsdagar kl. 15.30 ”Power”
Finns det intresse så sätter vi in timmarna i vårt schema! Är DU med?

“Dance” är en fartfylld danstimme där vi utforskar olika dansstilar och övar teknik inom allt från hiphop och streetdance till show-, jazz-, moderndans och balett. Passets innehåll kommer att variera mycket och anpassas efter gruppen så träningen lämpar sig både för nybörjare samt mera erfarna dansare.

“Power” är ett tufft pass med fokus på att förbättra styrka, kondition, träningsteknik och rörlighet på olika sätt. Passets innehåll kommer att variera och vi testar på olika sätt att träna både med kroppsvikt men också med lättare vikter. Passet lämpar sig både för nybörjare samt för dem som tränat mera.