Slow flow

Slow flow (lördagar/ lauantaisin 10.00)
Slow flow är ett lugnt yogapass där vi låter andningen leda våra rörelser, med inspiration från hatha vinyasa yoga. Vi gör enkla men effektiva rörelseserier och positioner som ökar vår styrka och smidighet. Varje pass inleds med en andningsövning och avslutas med en avslappning. Målet med slow flow är att öka vårt välbefinnande genom att stärka vår förmåga att vara närvarande i kroppen och sinnet. Passet motverkar stress och trötthet och ger oss verktyg för att hitta vår egen rytm i vardagen. Slow flow kräver inga tidigare erfarenheter av yoga.

Christin Furu

Jag är utbildar mig just nu till yogalärare (RYT 200) med fokus på hatha vinyasa, en form av yoga där andning och rörelse kombineras i ett mjukt flöde. För mig innebär yogan en möjlighet att stärka min egen hälsa och att hitta lugnet i vardagen. Yogan ger både aktivitet och vila genom sina dynamiska flöden och sina stunder av stillhet. Den kombinerar Att Göra med Att Vara på ett sätt som på kort sikt ökar mitt välbefinnande, men den är samtidigt också en väg för att utveckla ett allt mera hållbart inre och yttre liv på lång sikt.

Posted in Uncategorized