To/ tor 2.5 18.00 Les Mills GRIT Athletic

“GRIT Athletic är intervallträning med fokus på rörelser och hopp som ger spänst och snabbhet. Du använder både din egen kropp som vikt, fria vikter och en step-bräda.

Passet är 30 minuter långt och ger dig en högintensiv träning med korta vilopauser mellan intervallerna. Athletic passar dig som gillar att höja pulsen och som njuter av intensitet. Du behöver inte ha några förkunskaper, alla övningarna gås igenom av instruktören när passet börjar”

“GRIT Athletic on 30-minuuttinen, urheilumaailmasta vaikutteita saanut HIIT-treeni, jonka ytimessä on reaktiivinen harjoittelu. Tunnilla haastetaan ja kehitetään voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja räjähtävyyttä.
Välineinä käytetään lautaa ja irtopainoja. Toisin sanoen GRIT Plyoon verrattuna räjähtävää ”hyppytreeniä” on hieman vähemmän ja tuntisisältöön kuuluu enemmän myös voima-, nopeus- ja ketteryysharjoittelua.”

Posted in Uncategorized