NO excuses NOvember

NO excuses NOvember!
Låt november bli en aktiv månad! (julmysa hinner vi senare 😉)
Delta i vår “no excuses november”- tävling vid studion. Vid VARJE träningstillfälle du är med på (fr.o.m. idag fram till 30.11.18) sätts en lapp med ditt namn med i utlottingen av en månads gratis träning! Dvs, ju fler träningspass det blir, desto större är din chans att vinna!
Locka med din kompis; peppa varnadra till en aktivare vardag!
Vinnaren dras 30.11.2018.

NO excuses NOvember!
Tee marraskuusta tehokas treenikuukausi. (Joulutouhut keretään tehdä myöhemmin ;))
Osallistu “no excuses november” kilpailuumme Studiolla. JOKAISEN treenikerran yhteydessä (tästä päivästä lähtien, 30.11.2018 asti) saat arvan (Lappu jossa on nimesi) ja palkintona kuukauden ilmaistreenit. Mitä useampi treeni sitä useampi arpa. 🙂
Ota haaste vastaan ja tuo kaverisi myös mukaan, vietetään yhdessä aktiviisempi arki!
Voittaja julkaistaan 30.11.2018

Posted in Uncategorized