Yoga med Amanda Holmström 17.2.2019

Amanda Holmström, utbildad hälsoutvecklare, yogalärare (Vinyasa, Yin och Hatha), massageterapeut och reiki master, har de senaste åren hållit yogalärar-utbildningar, workshops, retreats och yogalektioner runtom i världen. Hon kommer i vår att hålla till på hemmaplan, i Österbotten, och erbjuda yoga i grupp, privata yogalektioner, reiki healing och massage.

Det är den personliga transformationen som yogan har haft på Amandas liv, som gör henne inspirerad att engagera sig och att fortsätta utvecklas. Hon önskar kunna bidra till ett kollektivt välbefinnande genom ett integrerat och holistiskt synsätt.

söndag 17.2.2019, studio z

14.00- 15.30 yoga för inspiration och kraft.

Ett dynamiskt yoga-pass med inslag av Hatha yoga och Vinyasa Flow för att bryta det vanliga “kan inte” tänket. Utforska kroppen, sinnet och andningen med en nyfunnen nyfikenhet och upptäck det inte landskapet.
Återfinn kontakten med din inre gnista av inspiration och kretaivtiet genom yoga och utöka din trygghetszon, såväl på mattan som i livet.

16.00 -17.30 Andning och Restorative Yoga, en mini retreat for nervsystemet.

Detta pass har fokus på återhämtning för att balansera nervsystemet. Nervsystemet är en direkt länk till välmåendet. Genom att återställa balansen mellan lugn or ro och stresspåslag, förbättrar vi bland annat matsmältningen, sömnen, förmågan till stresshantering samt vår förmåga att hantera känslor, sinnesintryck och tankar.
Genom att ändra från att “göra” till att “vara”, som Restorative Yoga till stor del handlar om, har även denna yoga-form ett högt terapeutiskt värde, såväl mentalt som känslomässigt och kroppsligt.

Pris: 15€ – ett pass, 25€ – båda passen

Anmälningar till: info@studioz.fi